Takdier Boys verzuimt punten te halen tegen Leo Victor

Tenminste een punt kon Takdier Boys in de SVB Hoofdklasse wedstrijd tegen Leo Victor halen woensdagavond in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Maar nonchalant omgaan met de geschapen kansen en niet koelbloedig zijn deed hen de das om. De leeuwen waren agressiever voor het doel van de tegenstander en wonnen de partij met 2-1. De ruststand was 1-0. Bij Takdier Boys was doelman Regillio Scholsberg op zijn best. Hij zorgde keer op keer dat Takdier Boys illusies kon hebben om tenminste een punt te pakken. In de eerste helft brulden de leeuwen een keer. Arzinio ‘Pato’ Poina scoorde uit een uitgespeelde combinatie. Poina is dit seizoen goed op dreef en vindt regelmatig het doel van de tegenstander. In de tweede helft kreeg Takdier Boys tenminste drie goede kansen om de 1-1 te scoren, maar steeds brachten de spitsen, waaronder ook Melvin Valies, de kansen om zeep. Als jij niet scoort, dan scoort je tegenstander wel. Uit wederom een uitgespeelde combinatie kon Furgill Lie A Kwie de 2-0 binnentikken voor de leeuwen. Valies scoorde hierna wel de aansluitingstreffer, 1-2 voor Takdier Boys, maar ondanks nog enkele goede kansen voor de club van dokter Boyke Bissumbhar, kwam de gelijkmaker maar niet.