Suriname verrast Trinidad & Tobago

De nationale voetbalselectie van Suriname heeft zojuist voor een verrassing gezorgd in het Ato Boldenstadion in Port of Spain. In de play-offs van de Caribbean Cup won ze na verlenging met 1-2 van gastland Trinidad & Tobago. Guno Kwassie opende in de 76ste minuut de score voor Suriname. In de 83ste minuut maakte de Soca Warriors gelijk via een vrije trap. Daar er een winnaar moest komen, werd er verlengd met 2×15 minuten. In de tweede verlenging scoorde de ingevallen Ivanildo Rozenblad met een loeier de 1-2 binnen voor Natio. Vrijdag speelt Suriname de tweede tevens laatste wedstrijd tegen Haïti. De winnaar van deze poule maakt kans om de Concacaf Gold Cup te bereiken. Maar dan moet ze nog spelen tegen de nummer 5 van Midden-Amerika.