Sunny Point kampioen Wanica Sportorganisatie Real Kaja heeft gelijkspel nodig voor back-to-back semikampioenschap

Sunny Point is de nieuwe kampioen van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Op de laatste speeldag van de finaleronde won ze met 2-0 van Inter Kaja in een tumultueuze wedstrijd. De ruststand was 1-0 door een goal van Etienne Jonathan. In de 68ste minuut van de tweede helft stelde Bijoris Abiode het kampioenschap veilig. Twee minuten hierna brak de hel los bij Inter Kaja. De spelers Uralde Adjako, Platini Fonkel en Djagalang Landveld kregen allemaal tegelijk de rode kaart. Inter Kaja is hierdoor uitgeschakeld voor een plek in de top 2 met 12 punten. Met 16 punten is Sunny Point uitgespeeld en is door niemand in te halen.
FTN won met 4-0 van Tandu door goals van James Petrusi, Glerby Eduards (2x) en Gelvin Eduards. FTN komt hierdoor op 10 punten met nog een wedstrijd te spelen. Real Kaja won met 4-2 van Lawa VIP door goals van Marcelino Zandveld (2x), Cleon Druiventak en Sandili Josafath. Rowens Mas en Mauro Atomang scoorden voor Lawa VIP. Real Kaja komt door deze overwinning op 12 punten te staan.
Vanavond spelen Real Kaja en FTN hun laatste wedstrijd. Bij gelijkspel is Real Kaja back-to-back semikampioen van de WSO. Wint FTN, dan mogen zij samen met Sunny Point de WSO vertegenwoordigen in het aanstaande Lidbondentoernooi, dat op 13 april aanvangt.