Zondag 16 juni 2019

3Stichting Frambo Nederland confirmeert materiele en in immateriële ondersteuning aan de NPS.1Stichting Frambo Nederland onder medeleiderschap van John Ritfeld en Glenn Truideman, heeft haar materiele in immateriële ondersteuning aan de moederpartij, de NPS Nationale Partij Suriname, herbevestigd. ‘Hierbij wil Frambo-Nederland, zoveel Surinamers in Nederland betrekken, die zich verbonden voelen met het thuisland en NPS een warm hart toedragen. ‘De betrokkenheid kan zowel in materieel als immaterieel opzicht. De confirmatie vond plaats tijdens de jongste vergadering van Frambo Nederland. Voorzitter Rusland participeerde via moderne communicatiemiddelen aan de bijeenkomst.

Ondersteuning
‘Meedenken over het evalueren en aanscherpen van de huidige partij doelstellingen, het samenstellen van verkiezingsprogramma, het invulling geven aan en het ondersteunen van de actuele politiek van de NPS’, werd benadrukt. Er werden actiepunten en initiatieven besproken.

Frambo Nederland
Frambo Nederland is een initiatief van NPS-sympathisanten in Nederland die de visie en missie van de moederpartij onderschrijven en ondersteunen.

HD