SNL beter dan Transvaal

De ploeg van het Surinaams Nationaal Leger (SNL) heeft haar tweede overwinning binnen gehaald  in de Hoofdklasse  competitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Transvaal moest eraan geloven dinsdagavond in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Na een 1-2 ruststand won SNL met 2-3. Door deze tweede overwinning op rij klimt de ploeg van coach Imro Sleur en voorzitter Roy Samuels op de ranglijst. SNL staat nu 4de met 6 punten uit 4 wedstrijden.
Clifford Alleyne opende na 10 minuten de score voor SNL. Verdediger Furgill Ong A Fat maakte na een half uur de 0-2 Op slag van rust kwam Transvaal terug in de wedstrijd middels Guillermo Fearber, die de 1-2 scoorde. In de tweede helft liep SNL uit naar 1-3 via Donovan Loswijk, die in de 61ste minuut het net vond. In de 86ste minuut maakte Dimitri Apai de 2-3 voor Transvaal, maar er restte geen tijd meer voor de gelijkmaker. In deze wedstrijd vielen er geen enkele kaarten.