Robinhood wint Presidents Cup

FRONTDe ploeg van Robinhood heeft zondagavond in een goed bezochte André Kamperveenstadion de felbegeerde Presidents Cup op haar naam weten te schrijven. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning. De jongens van trainer Johan Vorswijk waren duidelijk de betere partij tegen meervoudig kampioen Inter Moengotapoe. Robinhood wist de wedstrijd in de slotseconden naar zich toe te trekken door doelpunten van Ivanildo Rozenblad (89ste minuut) en Roxey Fer (93ste minuut). Jurmen Vallei had Inter Moengotapoe in de tiende minuut al op een voorsprong gezet middels een strafschop, maar de meervoudige kampioen wist niet verder uit te lopen. De roodgroene formatie maakte gelijk ook via een penalty getrapt door Jelany Djemesie. Robinhood is zodoende US$ 10.000 rijker, terwijl de ploeg van Inter US $ 5.000 krijgt. Inter Moengotapoe verliest de derde Presidents Cup op rij. (foto: Regilio Derby)