Reebo ontsnapt aan een blamage

Op onze Onafhankelijkheidsdag werd de voetbalcompetitie van de Sport Organisatie Leidingen  en Omgeving (SOLO), voortgezet. Op de derde speeldag moest WVV (Wanica Voetval Vereniging) het opnemen tegen de Zeboe’s van Reebo. Nou de Zeboe’s leken al vanaf de aftrap op getemde melkkoeien daar onderschatting op een of ander manier in hun spel was ingeslopen. Reebo kon de heel goed vetballende ploeg van WVV niet haar wil opdringen door met name al te vaak uit posities te lopen en eingenlijk letterlijk elkaar voor de voeten te lopen. Het middenveld veld werd al na een klein kwartier overgeslagen en dat vroeg om problemen en die kregen ze ook. Met name Rinesh Narain maakte het leven van linkervleugelverdediger van Reebo, Furgill Dennen, onmogelijk; hij werd steeds afgetroefd. Het was wachten op een blunder in de achterhoede van de Zeeboe’s en dat kwam, daar aanvoerder Winston Stolk zijn jonge verdediging steeds moest helpen. Een hoge bal werd niet goed verwerk en in de 13de minuut maakte Anielkoemar Sardjoe openingstreffer. Het was een op een neer gaande wedstrijd tot de rust. Romano Kawofodi die duidelijk een paar kilo’s bij is gekomen heeft niet meer de rappe benen van toen en hielp een aantal kansen om zeep. Na een paar harde woorden in de rust was in het tweede bedrijf Reebo direct bij les en dat resulteerde in twee goals in 1 minuut. In de 52ste minuut scoorden Giovanni Mahabir en Giovanni Ligori. Ineens was Reebo los en Glenn Graanoost scoorde de derde treffer. Iedereen dacht dat het afgelopen was met WVV, echter kwamen de jongens terug in de wedstrijd. Een penalty werd op zeer kundige wijze door the man of the match, doelman Vishrant Harangi, gekeerd. Hij keepte alweer een wereldmatch en dankzij zijn reddingen bleef Reebo de voorspong behouden. Arbiter Koebeer stuurde in de 84ste minuut Djajan Narain van het veld wegens natrappen. Toen was het wel gedaan met WVV die kranig tegenstand bood. Evenwel maakte Revellino Wolff in de 89ste  uit een machtig genomen vrije trap de 2-3, maar de tijd was tekort voor de goed voetballende team van WVV om de gelijkmaker te scoren. WVV heeft t in haar gelederen drie vertegenwoordigers van de familie Narain  en vier van de familie Sardjoe. Het bleef 2-3 in het voordeel van Reebo die haar ongeslagen status behoudt met uit 3 gespeeld 7 punten.
De overige uitslagen van die dag. Inter Milan – KSV 1-1; Pehchan – The Friends 4-0; Selection – Amerdeep 3-2. De voetbalcompetitie van SOLO wordt op zondag 2 december voortgezet. De eerste wedstrijd gaat tussen Inter Milan en The Friends, daarna neemt WVV het op tegen Amerdeep; de derde match gaat tussen Pehchan en Reebo; en in de laatste match van de vierde ronde staan tegenover elkaar SEMO en KSV.