Zondag 16 juni 2019

1Nieuw model Amarok V6 is primeur voor Suriname.1Op vrijdag 5 oktober 2018 heeft Fernandes Autohandel NV de Amarok V6 geïntroduceerd in de hangar van Pegasus Air Services aan de Doekhieweg 13-15. Fernandes Autohandel NV bestaat al 65 jaar en vertegenwoordigt de wereldklasse merken Honda, Isuzu, Subaru en Volkswagen Commercial Vehicles. Zij is continue bezig de mobiliteitsbehoefte van haar klanten te vergroten.

Directeur Maurice Brahim van Fernandes Autohandel NV blikt terug op 4 jaar geleden, namelijk op 11 juli 2014 toen Fernandes Autohandel NV het merk Volkswagen Commercial Vehicles en de VW Amarok introduceerde op het terrein van Haukes. “Het lijkt net als of het gisteren heeft plaatsgevonden”, aldus de directeur. In die tijd is er veel gebeurd, onder andere de uitbreiding van het portfolio met de modellen Canyon en Dark Label. Maar de introductie van de V6 is een primeur voor de Suriname. De Amarok V6 voegt een nieuwe dimensie toe aan het pick-up segment, met de 3.0 liter V6-motor, 224 pk en een trekkracht van 550 Newtonmeter. De Amarok is met zijn V6-motor comfortabel en luxe en is typerend voor ‘work hard, play hard’.

Met de robuuste constructie en hoogwaardige afwerkingskwaliteit biedt de nieuwe Amarok V6 hoog rijcomfort op vrijwel elke ondergrond. Dit is mogelijk dankzij het perfect uitgebalanceerde onderstel in combinatie met een zeer moderne aandrijflijn en state-of-the-art motoren. De off-road ABS functie verkort de remweg in het terrein.

Dankzij het sterke ladderchassis, dat voor een hoge stabiliteit zorgt, en speciale bladveren kan de nieuwe Amarok tot 1 ton laden en tot 3,500 kg trekken. Met het comfort van een personenwagen trekt dit robuuste premium werkpaard met gemak een boot naar uw ideale vakantie bestemming.
Het elektronisch stabiliteitsprogramma is voorzien van aanhangerstabilisering.

Internationaal Pick-up Award
Volkswagen Commercial Vehicles ‘Amarok’ heeft onlangs de International Pick-up Award 2018 (IPUA 2018) gewonnen. De International Pick-up Award IPUA wordt slechts om de 2 of 3 jaar uitgereikt door een groep van gerenommeerde vakjournalisten uit 25 landen. Zestien van hen evalueren de genomineerde voertuigen onafhankelijk van elkaar op basis van gedefinieerde criteria. De Volkswagen Amarok won de IPUA in 2010 en is daarmee de enige pick-up die deze onderscheiding voor een tweede keer wint. Dit jaar, tot eind oktober, heeft Volkswagen Commercial Vehicles klanten al 65.200 voertuigen uit het Amarok-assortiment geleverd (dezelfde periode vorig jaar: 57.600 eenheden). Dit betekent een toename van 13,2 procent.
Iedereen die een Amarok V6 bij Fernandes Autohandel NV voor het einde van 2018 koopt, krijgt een helikopter stadsvlucht, uitgevoerd door Pegasus, aangeboden.