Donderdag 21 maart 2019

1 LC ParwaniVanavond wordt in Torarica de nieuwste editie van Parwani Dance georganiseerd. Muziekformatie “Chiq” uit Nederland zal samen met de zanger Lucky Singh optreden. Ook DJ Crazy Needle is van de partij. “Terwijl u danst en verder geniet van de mooie avond, helpt u ook de mensen die het heel slecht hebben in het land. Daartoe behoren de zieken, mensen met een beperking, weeskinderen, thuis- en daklozen, slachtoffers van brand en sociale instellingen en nog veel meer. Lions Club Parwani geeft de winst uit deze dansactiviteit terug aan de gemeenschap”, zegt Lions Club Parwani-president Rudi Bhugwansing.

Lions Parwani is de motor achter deze bijzondere avond samen met de prominente sponsoren. Het is een jaarlijks terugkerend evenement van de club. “De hele club doet mee in deze organisatie samen met hun lady’s. Elke SRD’s die wij verdienen, wordt aangewend om het leed van de doelgroep te lenigen. En wij doen dit allemaal pro Deo. Het is werkelijk een bijzonder evenement met een speciaal doel. We hebben vorige week nog SRD 25.000 gedoneerd aan de Mr. Huber Stichting dependance Tamanredjo, Commewijne, die een nieuw opvangcentrum dringend nodig heeft voor de mensen met meerdere beperkingen”, geeft Bhugwansing aan.

Een ieder kan deze fundraisingsactiviteit ondersteunen door de Parwani Dance bij te wonen. Een toegangskaart kost SRD 75. Het evenement start om 21.00 uur en duurt tot 03.00 uur.

Meer Binnenlands Nieuws