Zaterdag 15 december 2018

Kleuters Alexander Sweetschool leven zich uit in Connection Mall (2)

Kleuters Alexander Sweetschool leven zich uit in Connection Mall (1)De kleuters van de Alexander A. Sweetschool van Livorno hebben zich gisteren flink uitgeleefd in de playground van de Connection Mall. Ze konden ook naar een leuke film (Moana) kijken in het theater. Dagblad Suriname sprak met de hoofdkleuterleidster van de Sweetschool, Santuscha Rensch. Onlangs bevond ze zich met haar kinderen in de playground. Toen schoot het haar meteen te binnen om ook haar schoolkinderen daar naar toe te brengen. ‘Kinderdag was de meeste geschikte dag om de kleuters te laten genieten. Er waren in totaal 109 kleuters en 20 begeleiders mee’, vertelt ze.

Gistermorgen togen de kleuters in sportieve tenues naar school. Van daaruit werden zij per bus vervoerd naar de mall. Na aankomst werden zij vergast op eten, drank en lekkernijen. Daarna was het genieten geblazen voor hen. Na afloop kregen zij allemaal een emmer vol gevuld met snacks, koek, fruit en sap mee. Voldaan en uitgeput keerden de kleuters terug naar school. De hoofdkleuterleidster Rensch bedankt de ouders en de begeleiders voor het welslagen van deze dag speciaal voor de kinderen.

Op vrij regelmatige basis worden er activiteiten voor de kleuters georganiseerd. Bijkans twee weken terug hebben de kleuters het dierenpark te Lelydorp mogen bewonderen. En binnenkort wordt het Kerstfeest ook op uitbundige wijze gevierd.

Asha Gajadien-Bhagwat