Jong Rambaan wint van SCA Sea Boys speelt gelijk

Jong Rambaan gooit dit jaar hoge ogen naar het kampioenschap, nadat ze donderdag met veel machtsvertoon wist te winnen van SCA, bij de voortzetting van de competitie bij de Lelydorp Sport Bond. SCA werd in de eerste helft weg gespeeld door Jong Rambaan. Geoff Doengaja, overgekomen van SCA, noteerde in de 38ste minuut 1-0 voor Jong Rambaan. Daarna was het Carlos Loswijk die heel makkelijk in de 42ste  minuut de 2-0 kon intikken. Dween Balker wist nog voor rust de stand te brengen op 3-0. In de tweede helft kwam SCA beter opdagen, maar toen sloot Jong Rambaan haar verdediging en speelde meer op de counters. In de slotfase scoorde Marco Djarkasi nog voor SCA en bepaalde de eindstand op 3-1.
De andere wedstrijd ging tussen Sea Boys en Parana. Parana kwam in de 20ste minuut op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt gescoord door de jeugdige Rivelino Uralima. Maar Donegi Simba wist in de 38ste minuut de gelijkmaker te scoren, wat later ook de ruststand was, 1-1. In de tweede helft was de ploeg uit Vredenburgweg, Sea Boys, beter op bal en creëerde ook tal van kansen. En na een uur voetballen was het Macheno Wiebers die Sea Boys bracht naar een verdiende 2-1 voorsprong. Maar na dit doelpunt begon Sea Boys meer te klagen en tijd te trekken, dan gewoon de wedstrijd te spelen. Dit is haar later duur komen te staan. Want in blessuretijd was het Stephan Kensenhuis die Parana naar een 2-2 gelijkspel schoot.