Jong Rambaan behaalt semi-kampioenschap

De laatste wedstrijden van de finaleronde bij de Lelydorpsportbond werden afgelopen week gespeeld. Zo wist Jong Rambaan het semi-kampioenschap te behalen door met 6-0 te winnen van Curaboys. Vikash Naigi (3x), Carlos Loswijk (2x) en teruggekeerde Ritesh Naigi pakte ook een doelpunt mee. Kampioen SCA wist ook zijn ongeslagenschap te behouden door van Real Java met 3-1 te winnen. Topscoorder Melvin Valies scoorde twee keer, terwijl Geoff Doengaja het andere doelpunt maakte. Terry Kastoredjo redde de eer voor Real Java. Melvin Valies heeft tijdens de LSB-competitie liefst 40 keer het net kunnen vinden van de tegenstander en dit totaal haalde hij in 18 wedstrijden. Hij scoorde namelijk 32 keer in de algemene ronde en 8 in de finaleronde.
In de Tweeklasse heeft Insaniet de moed niet opgegeven, en kwam van een 0-1-achterstand terug om alsnog 1-1 gelijk te spelen tegen Jong de Ster. Shoaib Rodjan zette Jong de Ster vrij verrassend op een 1-0-voorsprong, maar in blessuretijd was het Satish Mehilal die ploegen op gelijke hoogte bracht. De topper van de tweedeklasse ging tussen Ras’75 en Jai Ghandi. Ras’75 nam voor rust een 2-0-voorsprong door doelpunten van Gerson Eduards en Hans Fernand. Maar in de tweede helft kwam Jai Ghandi heel goed terug en wist een gelijkspel uit de bus te halen, 2-2. Rabindersing Jagdew scoorde beide doelpunten voor Jai Ghandi.
In de U-15-klasse zijn de jongens van Jong Rambaan kampioen geworden. Parana werd tweede en de jongens uit Dessa, Real Poerwo, werden derde. In de U-17-klasse wist Parana met 4-1 te winnen van Curaboys. Galvin Sandjon ( 2x), Jean Kango en Jhunido Pata scoorden voor Parana, terwijl Rivalinhio Linger de eer redde voor Curaboys. Rodan maakte gehakt van Jong Rambaan en wist de wedstrijd met 6-0 te winnen. Miquel Lui ( 3x), Terence Olieberg ( 2x) en Sylvano Watson scoorden voor de jongens van Domburg.