Jong Jivan Jotie 2012 en Hindelaya openen finaleronde met gelijkspel

De finaleronde in de Tweedeklasse van de Livorno Sportorganisatie (LSO) is zondagmiddag van start gegaan. In de openingswedstrijd speelde Jong Jivan Jotie 2012 tegen Hindelaya. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Steven Plato opende in de 21ste minuut de score voor Jong Jivan Jotie 2012, Rakesh Gogli maakte in de 41ste minuut gelijk voor Hindelaya.
In de tweede wedstrijd speelden de nummers 1 en 2 van de algemene ronde tegen elkaar. The Red Rose (met 2 bonuspunten) kwam uit tegen Jong India (met 1 bonuspunt). Deze wedstrijd werd gedomineerd door Jong India en deze won met 3-1, na een 2-0 ruststand. Virgil San A Jong scoorde twee keer voor Jong India in de eerste helft, Saimo Popoe scoorde in de tweede helft. Voor The Red Rose kwam tot scoren Damian Kweeling. Bij The Red Rose kregen Mendonza Finisie en Steven Tolud de rode kaarten.
De jonge ploeg van Hindboys opende heel sterk door Real Frederikshoop met 5-0 terug te wijzen. De ruststand was 2-0. Kirankoemar Loedoer en Ritesh Harinandansing scoorden in de eerste helft de goals voor Hindboys. In de tweede helft maakte Bijorn Hahn een loepzuivere hattrick voor Hindboys en bepaalde de eindstand op 5-0. De topscorer in de Tweedeklasse is Rishi Ramnarain van Hindelaya met 11 doelpunten.