Maandag 18 juni 2018

mousi issa1Na de grote brand aan de Zwartenhovenbrugstraat heeft Moussi Issa vandaag opnieuw haar deuren geopend voor het publiek. De officiële opening vond plaats van het gloednieuwe winkelpand. In tegenstelling tot voorheen, telt het gebouw aan de Zwartenhovenbrugstraat nu twee verdiepingen met een totale oppervlakte van 1800 vierkante meters. Het is een supermodern winkelgebouw, waar de klant gemoedelijk kan vertoeven. Het concept is zoveel mogelijk gebaseerd op self service.Moussi Issa, van oudsher de alom bekende stoffenzaak, werd opgericht in 1935 door Moussi Habib Issa en wordt voortgezet door twee generaties. Het bedrijf continueert als family operated business, met thans aan de leiding Robert Issa en Isabel Issa.

Moussi Issa hanteert als slogan ‘Oen doro baka, moro bigi, moro boeng’. “Het doel is om de klant in onze Bigi Winkri een zo groot mogelijk assortiment aan koopwaar aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarnaast staat ons klantvriendelijk team klaar om u de service te verlenen die u verdient”, legt Moussi Issa’s topman Robby Issa uit. Samen met Isabel Issa zal hij het bedrijf naar grotere hoogten leiden. “Ons motto blijft: Garantie voor betaalbare kwaliteit”.

Issa is er trots op dat display, koeling en verlichting volgens de laatste internationale standaarden zijn. “Bij de koeling is er ook gedacht aan een fresh-air-systeem voor een aangename atmosfeer voor onze klanten”, legt Robert Issa uit, die daarmee benadrukt hoe belangrijk het bedrijf het vindt, dat de klant gemak en comfort ondervindt. Het is dan ook mede om die reden, dat Moussi Issa heeft gezorgd voor een eigen parking voor haar klanten aan de Zwartenhovenbrugstraat 123.