Zaterdag 20 april 2019

De tussentijdse transferperiode van SVB is in volle gang. De periode is gestart op maandag 4 februari en duurt tot vrijdag 8 februari. Bepaalde ploegen halen versterkingen, anderen hebben geen behoefte eraan. Dagblad Suriname heeft met vier Eerste Divisie-trainers gesproken over de tussentijdse transferperiode. PVV-trainer Hesron Jeroe wil merendeels gebruik maken van jeugdspelers.

De ploeg van Broki is bezig te onderhandelen. De ploeg van trainer Maikel Peel wil versterken met 1 of 2 nieuwe spelers. Ze heeft echter maar een klein budget, dus ze wachten wat de vraagprijs van de andere teams is voor de desbetreffende spelers.

De trainer van Inter Moengotapoe, Jozef Joekoe, heeft aangegeven dat zijn ploeg een sterke selectie heeft, maar ze zijn bezig te onderhandelen met 1 speler. Ze gaan ook gebruik maken van jeugdspelers.

Voorwaarts van trainer Werner Blackson heeft nog geen spelers binnen gehaald. Ze kunnen nog niet aangeven of ze spelers binnen halen. De transferperiode duurt tot vrijdag en Voorwaarts bekijkt of het echt noodzakelijk is om te versterken.