Maandag 18 juni 2018

Donnegy Fer

Donnegy Fer

Donnegy Fer is nu officieel speler van Inter Moengotapoe. Transvaal-voorzitter Isfahany Nagessersing bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat beide ploegen overeenstemming hebben bereikt. Met deze transfer ging een bedrag van US$ 10.000 gemoeid. Deze 19-jarige speler was in de afgelopen transferperiode misschien wel de meest besproken voetballer. Fer had op zowel de moederlijst van Transvaal als die van Inter getekend, met als gevolg dat hij voor geen van beide ploegen in actie kon komen.

Deze zaak werd uiteindelijk door de Geschillencommissie van de SVB behandeld. Beide ploegen gingen met elkaar in onderhandeling en Transvaal eiste een bedrag van US$ 10.000 om hem van de lijst af te voeren, zodat hij voor Inter kon spelen. De club van Ronnie Brunswijk ging akkoord met de eis, maar niet optijd om hem vanaf begin van het seizoen uit te laten komen.Nu is men met het bedrag wel optijd op de proppen gekomen; de deal is beklonken. Fer mag zich nu dus officieel speler van Inter MT noemen.

Weliswaar is Donna nog niet in actie gekomen voor zijn nieuwe ploeg. Het is nog wachten geblazen of deze dure speler wel tot de wedstrijdselectie van zijn nieuwe ploeg zal behoren aanstaande zaterdagmiddag, wanneer Inter MT in Moengo het zal opnemen tegen Jong Rambaan. Donna is tijdens zijn voetballoze periode niet stilgezeten. Onlangs werd hij samen met Gleofilo Hasselbaink nog in een gym gespot.