Beuno Wens bezorgt Takdier Boys tweede overwinning

Beuno Wens heeft het verschil uitgemaakt in de wedstrijd van Takdier Boys tegen Papatam bij de voortzetting van de SVB Eersteklassecompetitie in het Eddy Blackmanstadion. Wens die terugkeerde van een 6 maanden schorsing, was gewoon een doorn in het oog van de verdediging van promovendus Papatam. Keer op keer passeerde hij de verdediging van Papatam en creëerde hierdoor tal van kansen voor Takdier Boys, maar Melvin Valies verprutste de ene na de andere kans. Maar in de 10de minuut verloor de verdediging van Papatam hem voor 1 seconde uit het oog en Wens maakte toen gretig gebruik hiervan en schoot Takdier boys naar een verdiende 1-0 voorsprong. Dit werd later ook de ruststand.
In de tweede helft kwam Papatam beter opzetten, maar de laatste pass werd altijd verkeerd gegeven. Dit heeft haar de das omgedaan in de wedstrijd en ze gaf in de 80ste minuut de strijd op, om ten minste een gelijkspel uit de wedstrijd te halen. Dit werd haar fataal, want Wens begon weer de verdediging veel kopzorgen te geven. In de 82ste minuut gaf hij een afgemeten pass aan Valies en dit keer noteerde hij zijn 6de doelpunt in de SVB Eersteklasse en gaf Takdier Boys een 2-0 voorsprong. Zes minuten later was het Wens die de eindstand bepaalde op 3-0 en Takdier Boys zes punten uit twee wedstrijden gaf.
De Ster heeft voor de verrassing van het weekend gezorgd door met 4-1 te winnen van Tammenga. Kamal Dewaker maakte geen fout en won ook met 4-1 van ACoconut. Voorwaarts ging naar het rijstdistrict en kwam terug met drie punten. Want Santos werd verslagen met 6-2. Jerrel Adensiba en Jermain Pinas scoorden elk tweemaal voor Voorwaarts. De twee andere doelpunten werden gemaakt door Irvin Remak, en Derryl Austerlitz van Santos scoorde ook in zijn eigen doel. Gerold Leysner en Shaquille Pelswijk scoorden voor Santos. Inter Rica en Botopasie deelden de punten broederlijk. Het werd een 1-1 eindstand.