Donderdag 21 juni 2018

Atif Aslam was ook te bewonderen op zijn gitaar

Atif Aslam was ook te bewonderen op zijn gitaar

Zelfs de weergoden bogen voor de rockstar Atif Aslam. Eerst leek het alsof alles mis ging afgelopen vrijdagavond in het Franklin Essedstadion. Zware regenbuien, die maar niet leken te stoppen, maakten alles nat. De mooie VIP-tafels en stoelen, maar ook het decor van wereldformaat, met mooie verlichting en confetti, leek niet meer door te gaan. Maar naarmate de avond vorderde, begonnen de weersgoden ook anders te denken en stopte de regen. Toch kwam het publiek voorbereid met paraplu’s, slippers en makkelijke kleding. Belangrijk was dat ze hun idool live zouden meemaken.

Al heel vroeg was het stadion goed gevuld, tegen 22.00 uur waren er zeker 7.000 mensen klaar om de Pakistaanse zanger Atif Aslam te verwelkomen. Tegen 23.00 uur, Atif zat vast in de file, was het moment eindelijk aangebroken. Een top vuurwerkshow ging er vooraf aan. Met “Tera hone laga hoon” stal hij meteen de harten van een ieder, maar in het bijzonder de dames. Daarna volgden zijn vele hits zoals “Piya Re O Piya Re”, “Pehli Nazar Mein” en “Tere Sang Yaara”. De show ging niet echt naar een climax, maar er was vanaf minuut 1 tot einde een hoogtepunt. Atif Aslam zong een mix van oude en nieuwe hits, met soms een medley van covers en korte jammsessies. Hij demonstreerde ook zijn vingermagie op zijn gitaar. De Bollywood-artiest trad onafgebroken 2,5 uur. Toen de show geëindigd was, schreeuwden de fans ‘we want more’. Atif kwam terug, zong nog een nummer en ging daarna meteen weg. Richting de Johan Adolf Pengel International Luchthaven, waar hij en zijn professionele band een ochtendvlucht naar Port of Spain moest pakken. Hij trad zaterdag ook op in Trinidad & Tobago.

Shaike Maikoe en Ravindre Achaibersing van de organisatie Hardcore Entertainment bedankten het publiek voor hun massale opkomst. “Zonder jullie was er geen Atif Aslam show vandaag.”(Foto:Jaswant Gajadien)

Meer Binnenlands Nieuws