Zaterdag 16 maart 2019

De Bollywood sensatie Armaan Malik (foto: Anil Ramkumar)

De Bollywood sensatie Armaan Malik (foto: Anil Ramkumar)

22-jarige artiest klaar voor ‘Armanians

De jonge en veel belovende Indiase zanger Armaan Malik is klaar voor zijn optreden in Suriname. Hij is dinsdag aangekomen in ons land. Het weer hier en de mensen die vloeiend Hindi spreken ,vielen hem meteen op. ‘Het lijkt alsof ik in India ben’, zegt de Bollywood-sensatie. ‘Ik kijk uit naar mijn concert in Live Entertainment Center. Ik zal mijn romantische nummers zingen, maar ook oude nummers van Kishore Kumar en Mohammed Rafi. Ik heb gehoord dat het Surinaams publiek houdt van melodieuze nummers. Het gaat een geweldige show worden. Mijn Armanians (zo noemt hij zijn fans, red.) zullen dit concert voor het eerst zien en zeker genieten’, belooft de 22-jarige populaire artiest.

Muziekproducent Dabu Malik, de vader van Armaan en broer van de bekende Anu Malik, geeft aan dat een 20 man tellende band speciaal is meegekomen met Armaan. “Wij gaan proberen mooie muziek met hier en daar wat verrassingen te presenteren aan de fans. De tweeling-zangeressen Prakriti Kakkar en Sukriti Kakkar zullen ook van de partij zijn en hun eigen nummers zowel duets ten gehore brengen. Amjad Jahan, die acteur is in Nederland, zal de avond aan elkaar praten.

De organisatie Royal Dutch Entertainment heeft op 10 februari een succesvol concert van Armaan Malik gehad in Nederland. ‘De verwachtingen in Suriname zijn hetzelfde. De verkoop van de kaarten gaat hard en wij hopen op een succesvolle show ook in Suriname’, aldus dj Zunils van de organisatie.

Arti Lachman